Hilton ja Chihuahuat

Paris Hilton on tunnettu siitä, että hän kantaa lähes aina mukanaan pientä chihuahuaa kuin käsilaukkua konsanaan. Ensimmäinen julkisuuteen noussut Hilton-koira oli nimeltään Tinkerbell, joka nähtiin monissa juhlissa ja tilaisuuksissa Hiltonin mukana.

Chihuahua

Vuonna 2015 lehdistön tavoitti kuitenkin suru-uutinen – Hiltonin 14-vuotias lemmikkikoira oli kuollut. Tinkerbellin elämä oli kuitenkin vähintäänkin vauhdikasta. Se muun muassa katosi vuonna 2004, kun varkaat ryöstivät Hiltonin kodin. Hilton ilmoitti maksavansa suuren summan sille, joka palauttaa koiran hänelle. Tinkerbell palasikin Hiltonin luo jo kuuden päivän jälkeen. Vuonna 2015 vanha chihuahua kuitenkin menehtyi ja Hilton kommentoi asiaa kertomalla menettäneensä kuin yhden perheenjäsenen.

Paris Hilton ei kuitenkaan jäänyt yksin. Hänellä on tällä hetkellä chihuahua, joka on nimetty Peter Paniksi. Peter Pan onkin bongattu shoppailemasta Hiltonin kanssa. Myös parivaljakon vaatteet ovat olleet toisiinsa sointuvat.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Tinkerbell oli mekkoja ja pinkkejä asusteita suosiva tyttökoira. Sen sijaan Peter Pan on tyylikkään miehekkäästi kauluspaitoihin pukeutuvat poikakoira, jolle Hilton hankkii hillittyjä värejä.

Paris Hiltonin niin sanottu symbolikoira jakaa mielipiteet. Toiset sanovat koiran viemisen erilaisiin juhliin ja koiran pukemisen olevan kiduttamista. Toiset taas ajattelevat Hiltonin nauttivan koiransa seurasta niin paljon, että hän haluaa siksi viedä koiransa joka paikkaan. Niin tai näin, asia jakaa rutkasti mielipiteitä. Voidaan kuitenkin olettaa Hiltonin pitävän hyvää huolta koiristaan, joten ehkä koirien pukeminen ei sitten olekaan niin paha asia.