Nettisivuja eläinten omistajalle

Oli sitten lemmikkisi kissa tai koira, fretti tai lemmikkisika, niin netistä löytyy monenlaista tietoa koskien niin lemmikin hankkimista kuin hoitoakin. Otetaan esimerkiksi että haluat vaikka ostaa siperian huskyn. Menet nettiin ja laitat googleen hakusanaksi ’Siperian Husky kasvattajat’ ja löydät vastauksista vaikka Suomalaisen Siperianhuskyseuran sivut osoitteesta http://www.siperianhusky.fi/pentueilmoitus/faq.html josta löytyy niin lisää laji-infoa kuin tietoa siitäkin kenen puoleen kääntyä.

Jossakin vaiheessa lemmikkisi vaikka sairastuu. Asut pääkaupunkiseudulla etkä oikein tiedä kaikkia eläinlääkäreitäkään. Päädyt sivulla http://tassutkartalla.fi/palvelut/helsinki/elainlaakari/ joka näyttää sinulle jokaisen lähistöllä olevan eläinlääkäriaseman ja joistakin on jopa vielä arvostelua mukana. Niistä onkin sitten helppo valita itselle lähin klinikka tai muuten vain sopiva.

Eläintarvikekauppa palvelee netissä, tarvitsee sitten kissasi uutta petiä tai koirasi uutta pantaa. Myös jyrsijöille löytyy tarvikkeita kattavasta valikoimasta, samoin akvaariotarvikkeita sekä häkkilinnuille jotakin. Ulkolintujakaan ei ole näin pakkasaikaan unohdettu vaan heillekin löytyy jos monen laista lintulautaa. Toinen josta kannattaa käydä varusteita etsimässä on Mustin ja Mirrin nettisivut http://www.mustijamirri.fi/, josta löytyy niin ikään lemmikin omistajallekin jotain.

Koiraongelmien kanssa painivat löytävät apua Kumikanan koulutusosiosta josta löytyy mm. apua siihen, kuinka saada pentukoira lopettamaan ylimääräinen hampaiden käyttö. Kumikana ei ole pelkkä asiatietopaketti vaan sivulta löytyy mm. huumoriosasto ja niksikanapalsta. Tutustumisen arvoinen sivu ennen kaikkea.

DailyMail uutisoi hetki sitten lemmikin omistajille sopivasta tuotteesta joka lievittää lemmikin erotuskaa omistajastaan. Laitteen nimi on PetChatz ja hintaa sillä on huimat 349 dollaria. Laitteella omistaja voi ottaa lemmikkiinsä yhteyden vaikka työpäivän aikana ja saada se erittämään omistajansa tuoksua, jotta yksin jäänyt lemmikki ei tuntisi oloaan niin kurjaksi. Toistaiseksi tuote on tarjolla vain USA:n ja Kanadan asukeille. Lisää aiheesta sivulta http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2516814/PetChatz-videophone-lets-owners-talk-pets-ANYWHERE.html.