Lemmikkieläintarvikkeet netistä

Monet koiranomistajat tuskailevat koiranruokien kalleuden ja painavien ruokasäkkien kanssa. Koiranruokia ei kuitenkaan tarvitse kantaa kaupasta, sillä ne voi ostaa myös netistä. Useilla lemmikkieläinliikkeillä on myös nettikauppa, joka kuljettaa kaikki ostamasi tuotteet suoraan kotiovellesi.

brown-labrador-working-on-laptop

Yksi Suomen suosituimmista, jos ei jopa suosituin, nettikauppa on Musti ja Mirri. Sen valikoimasta löytyy niin perinteiset koirien kuivamuonat, herkkuja, märkäruokaa kuin muitakin koiratarvikkeita aina flexeistä leluihin. Musti ja Mirri on ottanut huomioon myös kaikki mahdolliset allergiat, joita koirilla esiintyy. Kanta-asiakkaille on myös useita erikoistarjouksia, jotka säästävät selvää rahaa.

Muita suosittuja nettikauppoja ovat Peten Koiratarvike, Zooplus, Eläintarvikekauppa, Animail, Dogs First, HaukunPaikka, Lemmikkistore, Lemmikkitarvike, Petnetstore ja Hööks. Jokainen näistä verkkokaupoista tarjoaa kaikkea, mitä koiranomistaja voi koskaan tarvita.

Lemmikkeihin erikoistuneissa kaupoissa myös hintataso on usein edullisempi kuin ruokakaupasta ostettaessa. Samoin ruokien laatu on parempaa, koska ruoat on kehitetty useiden tehtyjen testien pohjalta. Kun ruoassa on kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet, ei koiran tarvitse syödä niin usein. Markettien myymät ruoat eivät yleensä sisällä kaikkea koiran tarvitsemaa tarpeeksi. Verkkokaupat sopivat paremmin myös vaativimmille koiranomistajille.