Urheiluaiheisia sivustoja

Suomalaiset ovat kautta aikojen olleet innokkaita urheilijoita ja etenkin penkki-sellaisia. Joten on luonnollista että kiinnostusta urheilun seuraamiseen löytyy ja onneksi nykyaikana tietoa onkin helppo ja nopea saada. Netistä löytyy monen laista urheiluaiheista sivustoja ja halutessa kurkata vähän joka sivustolle, voi sen tehdä vaikka Kadazan kautta, jonne on kasattu niin kotimaista kuin ulkomaistakin urheiluaiheista sivustoa. Sivu tarjoaa linkit suosituimpien uutisportaalien urheilusivuille tai suosituimpien urheilutapahtumien omille sivuille kuten esimerkiksi kansainvälisen jalkapallo-organisaation Fifan sivuille. Yhdestä ja samasta osoitteesta pääsee siis käsiksi lukemattomiin eri uutisaiheisiin urheilun saralta.

Ampperit-sivulta osoitteessa http://www.ampparit.com/urheilu on puolestaan hyvä käydä lukemassa listattuna kaikki viimeisimmät urheilu-uutiset. Ampparit listaa nopeasti ja helposti päivän uutisotsikot sitä mukaan kun lehdet ym. tahot niitä suoltavat ja tarjoavat linkin, jota kautta pääsee lukemaan koko jutun, ei pelkkää otsikkoa. Sivu myös näyttää uutisoinnin kiinnostavuuden klikkauksien mukaan, jos joku nyt on kiinnostunut tällaisesta nippelitiedosta.

Tuliko lyötyä vetoa kaverin kanssa etkä näe ottelun tulosseurantaa mistään sivulta? Xscores- sivustolta löydät viimeisimmät maalit ja maalintekijät niin jalkapallossa, lätkässä, koriksessa kuin baseballissakin. Jos taas itse olet enemmän kiinnostunut pelaamista ja vedonlyönnistä, niin suuntaapa silloin Betsonin verkkosivulle. Vedon lyönnin lisäksi saat taustatietoa pelattavista joukkueista, statiikkaa ja mahdollisuuden seurata peliä vaikka livenä. Niin ja totta kai saat mahdollisuuden tienata hieman kahisevaakin samalla. Eikä Betsson rajoita pelkästään vedonlyöntiin vaan sivulla on mahdollisuus pelata muitakin pelejä.

Tietysti jos mielessä on jokin tietty urheilulaji niin silloin osoitteeksi kannattaa laittaa kyseisen lajiliiton omat sivut. Joka lajin harrastajia melkeinpä löytyy netistä ja lähes kaikilla lajiseuroilla on myös omat verkkosivut oli kyse sitten yleisurheilujaoksesta tahi salibandysta. En nyt nosta mitään tiettyä seuraa enkä lajia parrasvaloihin.

Jos taas kiinnostuksen kohteena ovat enempi voimailulajit sekä kuntosaliharrastus, on Pakkotoiston verkkosivu silloin vierailun arvoinen. Sieltä löytyy tiukkaa asiatietoa sekä käyttäjien omia keskusteluja, joita tosin kaikkia ei kannata ihan purematta lähteä kokeilemaan. Hieman ladynpää tyyliä edustaa vaikka erilaista lehtien kuten Fit-lehden ja KuntoPlussan tarjoamat kuntoilusivut http://www.fit.fi/ sekä http://kuntoplus.fi/. Molemmat sivut aukeavat kaikista parhaiten lehtien tilaajille tarjoten enemmän sisältöä mutta kyllä sieltä ei-tilaajakin saa kattavan tarjonnan hyvää oloa, kuntoilua ja ruokavihjeitä.