Hyviä linkkejä netissä

Netistä löytyy tietoa ja viihdettä jokaiseen makuun. Suosituimpiin uutissivustoihin luetaan Yle, HS.fi ja Iltasanomat. Jos kaikkien eri uutislähteiden tarkistaminen erikseen tuntuu turhauttavalta, koko uutisvirran voi tarkistaa ampparit.com sivustolta. Sinne kerätään tärkeimmät uutiset netin joka kolkasta.

blogiViihteen puolelta löytyy pelejä ja tietysti videoita. Sivustot Aapeli.com ja pelikone.fi sisältävät huiman määrän ilmaisia nettipelejä, joista löytyy varmasti jokin suosikki. Kanavien sivuilta voi katsella sarjoja ja muita ohjelmia, ja usein ilmaiseksi. Yle Areena on varmasti kaikille tuttu, mutta myös MTV3:n katsomo ja Nelosen Ruutu.fi ovat tarkistamisen arvoisia.

Hauskoista blogeista mainittakoon feissarimokat.com, johon on kerätty Suomen facebook-käyttäjien pahimmat some-kämmäykset. Erikoismaininnan ansaitsee mainio tarjoiluehdotus.blogspot.fi. Tämän ”erilaisen ruokablogin” kirjoittaja nimittäin ottaa elintarvikkeiden tarjoiluehdotukset aivan tosissaan, ottaa kokeiluistaan valokuvan ja jopa syö
tuotoksen!